Ontdek het binnenland van Suriname, ongerept natuurschoon, authentieke dorpen, stroomversnellingen, wilde watervallen, masserende jacuzzi’s.

B&B Famiri

zwembadGuesthouse Famiri is een knus en gezellig Guesthouse in Paramaribo waar wij u graag ontvangen. Guesthouse Famiri is van origine een ministerswoning. Het staat in de rustige en mooie wijk Rainville, adres Dr Axwijkstraat 76 op loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum van Paramaribo.
Guesthouse Famiri beschikt over fijne kamers, allen voorzien van een airco en grote klamboe's. Het huis heeft een ruim balkon en een heerlijke tuin met diverse zitjes, waar uw privacy gewaarborgd is. In de gezellige woonkamer boven kunt u BVN kijken of een boek of spelletjes uit de kast trekken.
Iedere ochtend begint met een gevarieerd ontbijt met verse sap, heerlijk brood, ei, kaas, worst, jam en lokaal fruit.
De mogelijkheid bestaat ook om zelf een eenvoudig avondeten te bereiden in onze ruime keuken. Al het kookgerei is aanwezig. Het is wel de bedoeling deze spullen zelf af te wassen en op te ruimen.
Met Guesthouse Famiri als uitvalsbasis kunt u Paramaribo en Suriname verkennen en beleven. Zelf hebben wij veel door Suriname gereisd. Wij kunnen en willen graag meedenken om het verblijf in Suriname zo aangenaam mogelijk te maken. Een trip langs voormalige plantages? Een meerdaagse trektocht door de binnenlanden? Weleens gedacht aan een visvakantie? Of de dolfijnen in de Suriname rivier? Van een avontuurlijke expeditie tot een relaxt hangmat verblijf aan de rivier, kijk op www.anneketrips.com.

Anneke zelf exploiteert deze B&B.

ontbijt ingang guesthouse tuin awards

 

Vanwege de inflatie zijn alle prijzen nu op aanvraag.