!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Isadou
Ontdek het binnenland van Suriname, ongerept natuurschoon, authentieke dorpen, stroomversnellingen, wilde watervallen, masserende jacuzzi’s.

Isadou

toegang Isadou Prijs 3 daagse tour € 135,- p/p all-in, inclusief transport Paramaribo-Isadou.
Prijs 4 daagse tour € 165,- p/p all-in, inclusief transport Paramaribo-Isadou. korjaal in rivier

Het Saramaccaanse eiland Isadu ligt in het hart van Suriname aan de Boven-Suriname rivier bij de Jaw Jaw stroomversnelling welke wordt omringd door prachtig mooi oerwoud. Isadu beschikt over meerdere grote eenvoudige hutten met eigen badkamer en 4 bedden met beddengoed en klamboe’s. Er zijn ook meerdere open kookhuizen, waar men de maaltijden voor u bereid. Een kleine bar verzorgt de inwendige behoeften van de mens. Omringd door de JawJaw stroomversnellingen een genot voor de waterliefhebbers. Liggen en zwemmen in de heerlijke stroomversnelling in harmonie met het tropisch regenwoud is een niet te beschrijven ervaring.
Overdag gaat de eigenaar met u naar kostgrondjes, bezoekt u het dorp JawJaw en vertelt hij u over de cultuur van de saramacaners. In de avond neemt hij u mee kaaimannen spotten en de rivier bij maanlicht en veel sterren te ontdekken.

Vervoer
Het vervoer vindt plaats over land. U rijdt per taxibusje over een verharde weg naar Atjoni (ca. 3 uur) alwaar u overstapt op een korjaal (een uit hout gesneden gemotoriseerde kano) van Isadoe, die u in ca. 3/4 uur in op het eiland Isadoe afzet, v.v.

Verblijf
Verblijf in het toeristenkamp Isadou welke op een idyllisch eilandje direct tegenover het dorp nabij de mooie Jaw Jaw stroomversnelling gelegen is. Het toeristenkamp bestaat uit houten huisjes met golfdak, eigen badkamer en terrasje met een aantal 2-persoonsbedden met klamboe’s en beddengoed.

Faciliteiten
Twee gemeenschappelijke eetzalen waarvan één u een magnifiek uitzicht op de rivier biedt.
Korjaal beschikbaar om zelf de rivier te verkennen.
Tuin met schaduwbomen en bloemen en 6 bankjes.
In de avonduren is er elektriciteit van 120V aanwezig.

gezamlijke ruimte lodges tuin isadou

lodges lodges tuin isadou

Vanwege de inflatie zijn alle prijzen nu op aanvraag