Ontdek het binnenland van Suriname, ongerept natuurschoon, authentieke dorpen, stroomversnellingen, wilde watervallen, masserende jacuzzi’s.

Jungle Hotel Botopassie

Hotel BotopassieJungle Hotel Botopassie ligt in het hart van de majestueuze jungle aan de Boven-Surinamerivier. Het hotel-resort biedt schoonheid en natuur waarin u heerlijk kunt ontspannen en van waaruit u ook avontuurlijke jungle treks en boottochten kunt maken. Het prachtige oerwoud met zijn verrassende geluiden en geuren zal u versteld doen staan. De kennismaking met de locale cultuur van de Marrons is fascinerend. Het hotel biedt een vriendelijke atmosfeer en beeldschone uitzichten. U heeft er de mogelijkheid te zwemmen, te roeien maar ook om heerlijk te relaxen in een hangmat. Bent u avontuurlijk ingesteld dan kunt u gaan wandelen op het junglepad achter het hotel en genieten van de ontelbaar vele kleuren groen, de mooie vogels, prachtige apen en onverwacht opduikende salamanders.

 

 

hotel lounge

Accommodatie – hoofdgebouw

Er zijn zeven comfortabele kamers, zes met twee éénpersoonsbedden en één driepersoonskamer met een éénpersoons- en een tweepersoonsbed. Alle kamers zijn voorzien van klamboes, lakens en handdoeken. Er is een gezamenlijke badkamer en toilet.
Een hotelkamer kost €50,- per persoon per nacht (inclusief ontbijt.lunch, diner, koffie, thee en water).
U kunt ook in de natuur overnachten in een hangmat op het terras of in de kangassa (het 'hangmattenhuis'). Een hangmatplaats kost €40,- per nacht (inclusief ontbijt.lunch, diner, koffie, thee en water).

 

 

wosuAccommodatie – wosu

Een wosu is een authentieke hut, gebouwd volgens de traditionele stijl van de locale bevolking, de Saramakaners. Wosu betekent in het Saramakaans huis. Het woord kent geen meervoudsvorm. Jungle Hotel Botopasi heeft zes wosu vanwaaruit u een schitterend vergezicht heeft over de rivier en het dorp. Vier wosu hebben elk twee éénpersoonsbedden en twee hebben een éénpersoons- en een tweepersoonsbed. In elke wosu heeft u een eigen badkamer met toilet.

Een wosu kost €55,- per persoon per nacht (inclusief ontbijt.lunch, diner, koffie, thee en water).

 

 

 

 

3 daagse / Village Experience (museum tour)– Totale kosten zijn €200,- per persoon (vertrek vanaf 1 persoon)

3 daagse / Sula Experience (Tapa Watra tour)– Totale kosten zijn €210,- per persoon (vertrek vanaf 3 personen)

4 daagse / Saamaka Experience (museum & Tapa Watra tour)– Totale kosten zijn €285,- per persoon (vertrek vanaf 3 personen)

4 daagse / Jungle Experience (museum & jungle tour)– Totale kosten zijn €315,- per persoon (vertrek vanaf 1 persoon)

5 daagse / Adventure (museum, Tapa Watra & jungle tour)– Totale kosten zijn €350,- per persoon (vertrek vanaf 3 personen)

palmblad poort marronmuseum
zonsopkomst kindje


Vanwege de inflatie zijn alle prijzen nu op aanvraag