Ontdek het binnenland van Suriname, ongerept natuurschoon, authentieke dorpen, stroomversnellingen, wilde watervallen, masserende jacuzzi’s.

7-daagse Famiri Actieve Trip

Famiri guesthouseEuro 440 p.p.

Met deze aanbieding bent u actief bezig in een prachtig natuurgebied.

Programma:
Aankomst in ons Guesthouse met een welkomstdrankje

Heeft u Paramaribo verkend,dan kunt u nog heerlijk luieren in een exotisch zwembad met palmbomen.
Als u een beetje geacclimatiseerd bent na 2 overnachtingen in Famiri, vertrekt u voor 2 dagen naar Brownsberg/Stoneiland.
Hier gaat u de watervallen bewonderen na een afdaling van deze berg, (plm. 3 uur) en daarna klimt u weer naar boven om te genieten van het immense uitzicht over het Brokopondomeer. U krijgt hier begeleiding van een ervaren gids.
waterval BrownsbergDaarna wordt u naar Ston- eiland gebracht waar u overnacht. De volgende ochtend kunt u hier nog een waterfiets huren of een boottoctje maken (tentatief).

Om het even te laten bezinken komt u weer bij ons terug in Famiri voor 2 nachten.

Dan volgt een bezoek aan de prachtig gerestaureerde plantage Frederiksdorp waar u op een heerlijk lunch getracteerd wordt. In de namiddag begint de avondtocht schildpadden spotten met spannende boottocht door de swamps. Hier wordt ook de picknick maaltijd genuttigd. Op het strand kunt u dan de schildpadden bewonderen.

De volgende ochtend na het ontbijt kunt u tentatief nog fietsen huren voor 5 euro en de div. plantages bezichtigen. U mag tot in de namiddag op Frederiksdorp verblijven en daarna wordt u naar Famiri teruggebracht.

FredriksdorpTegen meerprijs van €20 p.p. kan bij Famiri een kamer met eigen badkamer gereserveerd worden.

Zie ook www.famiri.com

Min. deelname: 2 personen

 

 

zwembad